G-GSZXFT5XQW
top of page

Betala med

paypal cash sweden svensk
BİO

OpinionAPP:

Vill du ta enkäter på mobilen istället?
Nu kan du det! Ladda ner OpinionAPP och kom igång. Vi erbjuder dem som har smartphones att delta i undersökningar via sin mobil. Med OpinionApp finns det inga begränsningar för antalet enkäter du kan svara på. Antalet undersökningar är beroende av hur många projekt som är aktiva. Ladda ner OpinionApp nu, pröva idag och tjäna pengar på nätet.

Vi tar skydd av personuppgifter på allvar.

Genom att dela dina personuppgifter får du tillgång till undersökningar som är anpassade till dina intressen, möjlighet att förbättra produkter och tjänster, samt belöningar för att du deltar. Turquoisesurvey samlar endast in personuppgifter för marknadsundersökningsändamål.

Genomföra en marknadsundersökning?

Turquoisesurvey har en panel för undersökningar i 86 länder och 550 000 panelmedlemmar. Turquoisesurvey är en del av Cint Digital Insights Gathering Platform och samarbetar med Syno International i samband med utsändning och förberedelse av undersökningar

Svensk undersökning panel

Som Medlem Av Panelen kommer att få en vanlig e-postmeddelanden som İnnehåller den nya undersökningen Att fylla ut Inbjudningar. roligt och lätt Att engagera sig.

 

Tjäna pengar onlineundersökningar

Svensk

Få betalt för dina åsikter. Betalda undersökningar Från Turquoisesurvey. Ett enkelt sätt att tjäna extra pengar online på nätet.

Tjäna upp till 40 kronor per undersökning. Delta i betalda undersökningar och enkäter online och få belöningar i form av presentkort och pengar. Registrera dig och börja tjäna pengar på nätet! Få betalt för dina åsikter. Gå med i vår panel för marknadsundersökningar. Det är enkelt att tjäna pengar hemifrån genom att genomföra betalda undersökningar online.

Genom att fylla i betalda enkäter på Turquoisesurvey kan du tjäna pengar online. Undersökningar på nätet är en bra möjlighet för de som vill jobba hemifrån och samtidigt tjäna lite pengar. Vi skickar dig inbjudningar till undersökningar som du kan svara på via internet. Vi informerar dig i förväg om hur lång tid undersökningen kommer att ta och hur mycket du får betalt. Pengarna kan antingen betalas ut till din PayPal-plånbok eller som presentkort. Få betalt för dina åsikter. Betalda undersökningar!

Paneldeltagare kan lösa in sina belöningar med följande metodar: PayPal, Superpresentkort från GoGift (PresentkortTorget), Filmstaden Biobiljett, Svenska Spel (Triss), Tidningspaketet och Mediafy Reward Cars (Prylpaketet). Du kan välja mellan ett stort utbud av saker som fysiska produkter, heminredning, accessoarer och träningsredskap, digitala tjänster från SF Anytime, Readly, Book Beat & MyMowo samt över 100 olika tidningsprenumerationer.

Vill du delta i andra panelen och därigenom tjäna lite extra pengar på nätet? Kolla vår blogg för mer information om våra partners.

 

bottom of page