G-GSZXFT5XQW
top of page

Tjene penger på nettet undersøkelser

Spørreundersøkelser fra Turquoisesurvey. Meld deg inn i vårt panel og tjen penger på nett.

Delta i våre betalte markedsundersøkelser og tjen penger på en morsom og enkel måte. Få betalt opp til 40 kr per undersøkelse.

Betalte spørreundersøkelser er en grei mulighet til å tjene penger hjemmefra. Betalingen du får for å svare på spørreundersøkelser avhenger av lengden på undersøkelsen. Beløpet vil variere mellom kr 1 og kr 40. Vanligvis vil du få betalt mellom 5 og 15 kr per undersøkelse. Antallet undersøkelser du får tilsendt vil variere fra 1 til 20 per måned per epost og 1-4 per dag med OpinionAppen installert på din telefon. Antallet undersøkelser vil også avhenge av opplysningene som du har lagt inn om deg selv. Mange betalte spørreundersøkelser er kun for en viss type personer, for eks bileiere. De fleste medlemmer får imidlertid ca 3-10 undersøkelser i uken hvis det kun er per epost du ønsker å få undersøkelser. Med OpinionsApp installert på telefonen din, er antallet langt høyere.

Du kan velge å få betalt via PayPal, gavekort fra Gavekorttorget, Bladkongens gavekort eller å donere pengene til veldedighet som Amnesty, Leger uten grenser, UNICEF eller WWF. 

Som medlem av Panelet vil motta en vanlig e-postmeldinger som Inneholder den nye undersøkelsen til å fylle ut Invitasjoner. morsomt og enkelt å bli Involvert.

 

Belønningsprogram

Betal med

bottom of page