G-GSZXFT5XQW
top of page

Miten haluaisit muuttaa ideasi voittajaksi

Tienaa rahaa tai lahjakortteja maksetuilla kyselyillä. Tienaa lisätuloja kertomalla mielipiteesi. Voit ansaita jopa 4 euroa per kysely! Maksetut kyselyt Suomessa - Tienaa rahaa netissä.

Maksetut onlinekyselyt Suomessa - Voit ansaita jopa 4 euroa per kysely! Vastaa kyselyyn missä ja milloin vain ja tienaa rahaa. Maksetut kyselyt ovat helppo ja nopea tapa tienata hieman ylimääräistä. Liity Ilmaiseksi ja Ala Tienata! Rekisteröidy tänään ja saa palkkaa osallistumalla meidän online- ja mobiilikyselyihin! Rekisteröidy Turquoisesurvey Panel Finlandin kyselypaneeliin ja saa maksettuja kyselyitä online. Mielipidettäsi arvostetaan ja siitä halutaan palkita sinut.

Paneelin jäsenenä kerrot mielipiteesi vastaamalla sinulle sähköpostitse lähetettäviin helppoihin online-kyselyihin. Turquoisesurvey laaja kuluttajapaneeli, jossa suomalaiset saavat mahdollisuuden ilmaista mielipiteensä mediaan, tuotteisiin ja palveluihin sekä markkinointiin liittyen. Lähetämme kutsuja kyselyihin säännöllisesti, mutta emme pysty sanomaan, milloin joku yksittäinen jäsen saa kutsuja. Tämä johtuu siitä, että kukin kysely on räätälöity ja perustuu tietyn asiakkaan tutkimustavoitteisiin. Lisätuloa täyttämällä helppoja kyselyjä netissä.

Paneeliin liittyminen ei maksa mitään, ja voit erota siitä milloin tahansa. Tarvitset kuitenkin sähköpostiosoitteen, jotta voit vastaanottaa kutsuja kyselyihin, ja sinulla täytyy olla Internet-yhteys voidaksesi vastata niihin. Turquoisesurvey-paneeliin voivat liittyä kaikki 15 vuotta täyttäneet Suomessa asuvat henkilöt, jotka osaavat lukea ja kirjoittaa suomea. Maksetut onlinekyselyt Suomessa.

Haluatko osallistua muihin paneeleihin ansaitsemaan hieman ylimääräistä? Katso lisätietoja blogistamme kumppaneistamme

Suomalainen maksettu Survey Panel

Jäsenenä Paneelin Saavat Säännöllisesti Sähköpostiviestejä, Jotka Sisältävät Uuden Kyselyn Täyttää Kutsuja. Hauska Ja Helppo Päästä Mukaan

 

Make Money Online-tutkimuksia

bottom of page